اسید سیتریک (جوهر لیمو) – (100 گرم)

(1 بررسی مشتری)

۳۹,۰۰۰ تومان

موجود

مجموع کل:
عدد

توضیحات

اسید سیتریک یا همان جوهر لیمو

در بسته 100 گرمی

مناسب اصلاح اسیدیته در محصولات بهداشتی و آرایشی دارای فاز آبی

 

اسید سیتریک چیست؟

اسید سیتریک یک ماده طبیعی است که در بسیاری از مرکبات وجود دارد. اینها شامل لیمو، پرتقال، گریپ فروت و لیموترش می شوند.

اسید سیتریک به لطف محتوای ویتامین و خاصیت قلیایی آن نیز یک مکمل غذایی رایج است. همچنین در مورد سالم نگه داشتن پوست فواید زیادی به همراه دارد.

 

اسید سیتریک

 

خواص اسید سیتریک برای پوست

 پوست را روشن و شفاف می کند
به اصلاح رنگ پوست کمک می کند
 آکنه را تسکین می دهد
 رفع منافذ مسدود شده
 با شوره سر مبارزه می کند
به جلوگیری از چین و چروک کمک می کند
 به تعادل PH پوست کمک می کند

 

عملکرد اسید سیتریک در محصولات آرایشی و مراقبت مراقبت شخصی

در حالت خام، اسید سیتریک اغلب برای تنظیم pH محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود. افزودن این ماده به یک فرمولاسیون آن را کمی اسیدی تر می کند. همچنین این اسید می تواند به سایر اجزای یک محصول خاص کمک کند تا عملکرد بهینه تری داشته باشند.

طبق مقررات برچسب گذاری که توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده ایجاد شده است، اسید سیتریک نیازی به درج بر روی بسته بندی محصولاتی که از این ماده صرفا به عنوان تنظیم کننده pH استفاده می کنند، ندارد. پاک کننده ها و صابون ها، تونرها، مرطوب کننده ها، محصولات مراقبت از مو و لوازم آرایشی حاوی این اسید هستند.

این ترکیب عضوی از خانواده مولکول های آلفا هیدروکسی اسید است که به طور گسترده در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود. هنگامی که اسید سیتریک با دوز بالا روی پوست استفاده می شود، پیوندهای پروتئینی بین سلول های مرده و زنده پوست را می شکند و باعث می شود سلول های مرده و پیرتر از پوست جدا شوند.

علاوه بر مفید بودن آن در حالت خام، این ماده را می توان با مواد معدنی و فرمولاسیون های مختلف ترکیب کرد تا ترکیباتی را تشکیل دهد که فواید بیشتری برای پوست ارائه می دهد. استرهای تشکیل شده از اسید سیتریک یک پوشش محافظ نازک روی پوست ایجاد می کند که میزان تبخیر رطوبت از بافت پوست را محدود می کند بنابراین مانند یک نوع مرطوب کننده عمل می کند. استرهای اسید به نرم شدن پوست نیز مک می کنند و مزایای مرطوب کنندگی بیشتری را ارائه می دهند.

از دیگر مشتقات اسید سیتریک، اتیل سیترات، هنگامی که روی مو اسپری می شود، پوشش سفت و محکمی ایجاد می کند و یک عنصر رایج در اسپری های مو است. ترکیبی از روی و اسید سیتریک، سیترات روی به جلوگیری از تشکیل کلکولوس دندانی کمک می کند و یک عنصر رایج در خمیر دندان های طبیعی و سفید کننده های دندان است.

 

توضیحات تکمیلی

وزن 100 گرم

1 دیدگاه برای اسید سیتریک (جوهر لیمو) – (100 گرم)

  1. مهیا

    من هر بار میخام ثبت سفارش کنم یه چیزی ناموجود میشه😅

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *