اسید لاکتیک (30 میل)

(10 بررسی مشتری)

۲۹,۰۰۰ تومان

موجود

مجموع کل:
عدد

توضیحات

اسید لاکتیک

در بسته بندی 20 گرمی

مناسب جهت استفاده در ساخت کرمها، لوسیون ها، سرم ها و …

اسید لاکتیک چیست؟

اسید لاکتیک برای پوست به‌عنوان یک ماده مهم و حیاتی شناخته می‌شود. این ماده توسط شرکت‌های بزرگ و موفق تولید لوازم‌آرایش نیز در جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد و در لابراتوارها نیز عمومیت دارد.

اسید لاکتیک یکی از محبوب‌ترین آلفا هیدروکسی اسیدهای موجود است. این یک عنصر رایج در محصولات مراقبت از پوست OTC است. همچنین در لایه‌برداری و درمان‌های حرفه‌ای قوی‌تر استفاده می‌شود. اسید لاکتیک به طور طبیعی در محصولات لبنی یافت می‌شود. این چیزی است که به ماست و شیر ترش آن طعم متمایز می‌دهد. محصولات لبنی در واقع توسط مردم در سراسر جهان برای نرم کردن و زیبایی پوست استفاده شده است.

فواید پوستی لاکتیک اسید

اسید لاکتیک با حل‌کردن پیوندهایی که آنها را در کنار هم نگه می‌دارد، به ازبین‌بردن سلول‌های قدیمی و کدر سطح پوست کمک می‌کند. به این فرایند لایه‌برداری می‌گویند. اسید لاکتیک چرخش سلولی را سرعت می‌بخشد و نوسازی سلولی را تحریک می‌کند؛ فرایندهایی که در آن پوست شما سلول‌های قدیمی را می‌ریزد و آنها را با سلول‌های جدید جایگزین می‌کند. در نتیجه، پوستی روشن‌تر و همچنین پوستی صاف‌تر و نرم‌تر به شما می‌دهد. اسید لاکتیک برای پوست به دو دلیل مهم است:

  1. در صورت استفاده منظم می‌تواند تغییرات واقعی در پوست ایجاد کند.
  2. این یکی از هیدروکسی اسیدهای ملایم‌تری است که در مراقبت از پوست استفاده می‌شود.

تمام آلفا هیدروکسی اسیدها لایه‌برداری و بافت پوست را بهبود می‌بخشند، اما اسید لاکتیک یک مزیت اضافی دارد که از سایر AHAها مانند اسید گلیکولیک و اسید ماندلیک دریافت نخواهید کرد. این به بهبود فاکتور رطوبت طبیعی پوست یا روشی که پوست خود را هیدراته نگه می‌دارد، کمک می‌کند. اساساً، اسید لاکتیک به مرطوب نگه‌داشتن پوست و احساس خشکی کمتر کمک می‌کند.

هنگامی که به طور منظم از اسید لاکتیک استفاده می‌کنید، می‌تواند علائم پیری را نیز بهبود بخشد. این کار را با تحریک تجدید کلاژن، فیبری که به سفت نگه‌داشتن پوست کمک می‌کند، انجام می‌دهد. اسید لاکتیک می‌تواند به محوشدن لکه‌های ناشی از آفتاب یا لکه‌های پیری کمک کند و خطوط و چین‌وچروک‌های ظریف را صاف و نرم کند. اسید لاکتیک خطوط عمیق‌تر را بهبود نمی‌بخشد.

اسید لاکتیک نیز یک عنصر اصلی در لوسیون‌ها و کرم‌های OTC برای کراتوز پیلاریس یا برآمدگی‌های “پوست مرغ” در پشت بازوها است. اسید لاکتیک به حل‌کردن سلول‌های پوستی که در اطراف فولیکول مو تجمع می‌کنند کمک می‌کند و ناهمواری‌ها را صاف می‌کند.

عوارض جانبی احتمالی

دقت کنید که در نهایت اسید لاکتیک برای پوست مفید است، اما اگر به‌درستی تولید و کنترل نگردد، می‌تواند خطرات زیادی را برای سلامتی انسان‌ها به وجود آورد؛ به همین منوال، عوارض جانبی آن را جدی بگیرید.

اگرچه اسید لاکتیک نسبت به سایر AHAها برای پوست ملایم‌تر است، اما همچنان یک درمان قوی است. عوارض جانبی احتمالی هنگام استفاده از اسید لاکتیک عبارت‌اند از:

حساسیت به خورشید

مهم‌ترین چیزی که قبل از شروع استفاده از اسید لاکتیک باید بدانید این است که می‌تواند پوست شما را به آفتاب حساس‌تر کند. همان‌طور که اسید سلول‌های پوست را از بین می‌برد، احتمال آسیب‌دیدن پوست شما در اثر اشعه ماورای‌بنفش بیشتر می‌شود. برخی از مطالعات نشان داده‌اند که حساسیت به نور خورشید می‌تواند تا چهار هفته پس از توقف استفاده از محصول انتخابی‌تان یا پس از درمان لایه‌برداری ادامه یابد و شاید حتی بیشتر.

برای محافظت از پوست در برابر آفتاب‌سوختگی و آسیب‌های ناشی از آفتاب، حتی در روزهای ابری، روزانه از کرم ضدآفتاب با SPF 30 یا بالاتر استفاده کنید. اگر این کار را نکنید، می‌توانید فواید اسید لاکتیک مانند توانایی آن در محوکردن لکه‌ها و نرم کردن چین‌وچروک‌ها را از بین ببرید. اسید لاکتیک برای پوست اگرچه مزیت‌های زیادی دارد، اما باید به شکل کنترل شده مصرف گردد.

تحریک پوست

علاوه بر حساسیت به آفتاب، اسید لاکتیک نیز می‌تواند باعث تحریک پوست شود. مراقب باشید:

  • سرخی
  • سوزش
  • لایه‌برداری
  • خشکی
  • خارش پوست
  • تورم

قرمزی، سوزش و خارش جزئی ممکن است در اولین استفاده از محصول اسید لاکتیک ایجاد شود. تا زمانی که خفیف است و ظرف یک ساعت یا بیشتر از بین می‌رود، جای نگرانی نیست. اگر قرمزی، سوزش و خارش متوسط تا شدید است یا پس از مدت کوتاهی از بین نمی‌رود، یا اگر تورم یا بثورات پوستی دارید، فوراً محصول را بشویید. دیگر از آن استفاده نکنید و برای مشاوره با ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی خود تماس بگیرید. اسید لاکتیک برای پوست شما می‌تواند مفید باشد، البته به شکلی که آن را کنترل کرده و ماده نهایی یک ترکیب چند سکویی شیمایی نباشد.

اسید لاکتیک می‌تواند پوست شما را راحت‌تر زیر نور خورشید بسوزاند. همچنین می‌تواند باعث خارش و قرمزی شود. هنگام استفاده از اسید لاکتیک همیشه از ضدآفتاب استفاده کنید. اگر قرمزی و سوزش بیش از یک ساعت بعد از مصرف اسید لاکتیک طول کشید، فوراً آن را بشویید. نوع مواد و فراوری مورداستفاده اسید لاکتیک برای پوست بسیار مهم است. کارخانه‌های صنعتی باید آن را حتماً از یک مرکز معتبر و برجسته با فعالیت شفاف تهیه کنند.

موارد منع مصرف اسید لاکتیک

اسید لاکتیک ملایم‌ترین اسید آلفا هیدروکسی است، بنابراین اکثر مردم می‌توانند بدون هیچ مشکلی از آن استفاده کنند. بااین‌حال، برخی افراد نباید از محصولات حاوی اسید لاکتیک استفاده کنند. اگر پوست بسیار حساسی دارید، اسید لاکتیک می‌تواند پوست شما را تحریک کند. با استفاده از محصولی با درصد کمی اسید لاکتیک (به‌عنوان‌مثال، 5٪) شروع کنید و ببینید پوست شما چگونه واکنش نشان می‌دهد. در صورت مشاهده هرگونه تحریک، استفاده از محصول را متوقف کنید.

اگر از رتینوئیدهای موضعی استفاده می‌کنید، این محصولات در حال حاضر پوست شما را لایه‌برداری می‌کنند. اگر از یک محصول حاوی اسید لاکتیک نیز استفاده کنید، پوست شما ممکن است بیش از حد حساس شود.

برخی از افراد ممکن است متوجه شوند که می‌توانند هر روز از محصولات اسید لاکتیک استفاده کنند، درحالی‌که برخی دیگر پوست حساس‌تری دارند. در مورد اینکه چند وقت یکبار باید از آن استفاده کنید، با ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی خود مشورت کنید. اگر از داروهای مراقبت از پوست با نسخه استفاده می‌کنید، قبل از استفاده از هرگونه درمان با اسید لاکتیک با پزشک خود مشورت کنید. ممکن است برای پوست شما مناسب نباشد.

اسید لاکتیک برای پوست

محصولات بدون نسخه اسید لاکتیک در غلظت‌های مختلف، از 5٪ تا بیش از 30٪ وجود دارند. هرچند درصد بالاتر همیشه بهتر نیست. پریدن درست با یک محصول با درصد بالا می‌تواند پوست شما را تحریک کند.

اگر قبلاً هرگز از اسید لاکتیک بدون نسخه استفاده نکرده‌اید، با یک محصول بسیار کم استحکام 5 تا 10 درصد حداکثر شروع کنید. این به شما اجازه می‌دهد تا ببینید پوست شما چگونه واکنش نشان می‌دهد و همچنین به پوست شما اجازه می‌دهد مدتی به اسید عادت کند. ممکن است متوجه شوید که پس از استفاده از محصولی که دارید، از نتایجی که به دست آورده‌اید راضی هستید. در این صورت، می‌توانید به قدرتی که استفاده می‌کردید پایبند باشید.

کرم‌ها، لوسیون‌ها و سرم‌ها

برای درمان‌های ترک، گزینه‌های شما کرم‌ها، لوسیون‌ها و سرم‌های مرطوب‌کننده هستند. بیشتر اینها برای به‌حداقل‌رساندن آسیب نور خورشید به‌جای روز در شب استفاده می‌شوند. بااین‌وجود، همچنان باید هر روز صبح از ضدآفتاب استفاده کنید. اسید لاکتیک برای پوست در تولید سرم و کرم یک جز جدانشدنی است.

اگر پوست شما با استفاده روزانه شروع به تحریک‌شدن کرد، چند بار در هفته از این محصولات استفاده کنید. اگر می‌خواهید از اسید لاکتیک درازمدت استفاده کنید، درمان‌های ترک درمان بهتر است.

پاک‌کننده‌ها

پاک‌کننده‌های اسید لاکتیک به‌راحتی در روتین مراقبت از پوست شما جای می‌گیرند. از آنها درست مانند یک پاک‌کننده معمولی استفاده کنید. بهتر است از ناحیه ظریف چشم دوری کنید، زیرا پاک‌کننده‌های اسید لاکتیک می‌توانند پوست ظریف اطراف پلک‌های شما را تحریک کرده و آنها را خشک، پوسته‌پوسته و قرمز کنند.

لایه‌برداری و ماسک در منزل با اسید لاکتیک

این محصولات به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که «دوز» قوی‌تری از لایه‌برداری را ارائه دهند و غلظت‌های بالاتری نسبت به محصولات روزانه دارند. لایه‌برداری و ماسک بسته به محصول یک تا سه بار در هفته استفاده می‌شود. لایه‌بردارها و ماسک‌های اسید لاکتیک خانگی معمولاً از 10% تا 30% برخوردار هستند.

درمان آکنه با لاکتیک اسید

اسید لاکتیک و اسید گلیکولیک اغلب برای درمان آکنه استفاده می‌شود. محصولات حاوی اسید لاکتیک شامل پاک‌کننده‌ها، کرم‌ها و لوسیون‌ها هستند. اغلب در لایه‌بردارها و ماسک‌های خانگی استفاده می‌گردد. شواهد تحقیقاتی نشان می‌دهد که زمان قرارگرفتن در معرض اسید لاکتیک، مانند ماسک‌ها و لایه‌برداری‌ها، به تأثیر آن کمک می‌کند.

لایه برداری حرفه ای با اسید لاکتیک

اسید لاکتیک برای پوست شما اهمیت دارد و می‌توانید به‌عنوان یک‌لایه بردار از آن استفاده کنید. این ماده برای به‌دست‌آوردن ماسک‌های صورت و مو نیز تولید و البته توسط شرکت‌ها ترکیب مواد دیگر می‌شود.

لایه‌برداری حرفه‌ای با اسید لاکتیک را می‌توان در خانه و یا مطب جراحی زیبایی انجام داد. لایه‌برداری‌های حرفه‌ای معمولاً از 30٪ تا 88٪ قدرت دارند. لایه‌برداری شیمیایی سطحی (فقط سطح پوست) توسط افرادی که در اسپا کار می‌کنند قابل‌انجام است. پزشک باید لایه‌برداری‌هایی را انجام دهد که به عمق پوست نفوذ کند.

جمع‌بندی نهایی

در حال حاضر و در سطح جهان، اسید لاکتیک برای پوست یک ماده اساسی و کلیدی به‌حساب می‌آید. همین‌طور شرکت ها و مجموعه‌های بزرگ و کوچک تولیدی مورد تأیید FDA نیز از آن بهره می‌گیرند. هرکدام از مواد شیمایی که به‌عنوان ماسک، مواد آرایشی و بهداشتی در بازار عرضه می‌شوند، از این ترکیب استفاده می‌کنند. درصورتی‌که به دنبال لایه‌برداری با اثرگذاری هستید، اگر می‌خواهید جلوی پیری زودرس را بگیرید. می‌توانید به سراغ ترکیباتی بروید که در آن‌ها از لاکتیک اسید استفاده شده است.

توضیحات تکمیلی

وزن 30 گرم

10 دیدگاه برای اسید لاکتیک (30 میل)

  1. امیرمهدی ستایش (خریدار محصول)

  2. مارال محمدیزاده (خریدار محصول)

  3. احسان محمدی (خریدار محصول)

  4. منیژه صالح (خریدار محصول)

  5. فاطمه عطاریان (خریدار محصول)

  6. مینا عابدینی (خریدار محصول)

  7. مینا عابدینی (خریدار محصول)

  8. الناز خاشی (خریدار محصول)

    بیست

  9. حوری صانعی طاهری (خریدار محصول)

  10. فائزه شعبان (خریدار محصول)

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *