اسید کوجیک (10 گرم)

۴۵,۰۰۰ تومان

موجود

توضیحات

اسید کوجیک

در بسته بندی 10 گرمی

مناسب جهت استفاده در ساخت کرمها، لوسیون ها و صابون های روشن کننده پوست

 

اسید کوجیک چیست؟

اسید کوجیک یک روشن کننده و شفاف کننده طبیعی پوست است که باعث جلوگیری از رشد قارچ هایی می شود که مانع تولید بیش از حد ملانین هستند. این ماده ممکن است در سطح غلظت 1٪ یا کمتر، هم مطمئن و هم بی خطر باشد.

 

آیا تاکنون به لکه های تیره روی صورتتان، چه آنهایی بخاطر قرار داشتن در معرض آفتاب به وجود آمده اند و چه آنهایی که جای جوش یا تغییرات هورمونی هستند، دقت کرده اید؟ محصولات در دسترس زیادی وجود دارد که ادعا می شود می توانند این لکه ها را برطرف کنند، اما لازم به ذکر است که همه آنها کیفیت یکسانی ندارند.

اسید کوجیک یک متابولیت طبیعیِ مشتق شده از قارچ هایی است که مانع تولید رنگدانه های ملانین در پوست می شود. این یک محصول فرعی از saké (شراب ژاپنی به دست آمده از برنج) و مشابه سس سویا است.  نام “اسید کوجیک” از کلمه ژاپنی “koji” گرفته شده است که به معنی برنج پخته شده است. اسید کوجیک خواص درمانی بسیاری دارد؛ از جمله این خواص می توان به ضد قارچ بودن، ضد میکروب بودن، کاهش درد، استفاده در حشره کش ها و آنتی اکسیدان ها اشاره کرد.

استفاده از اسید کوجیک در لوازم آرایشی به عنوان یک نرم کننده پوست برای درمان هیپرپیگمانتاسیون نیز یکی از رایج ترین کاربردهای آن است. سایر محصولات پوستی حاوی اسید کوجیک برای درمان جوش یا عفونت های قارچی مانند کچلی یا عفونت پا مورد استفاده قرار می گیرند.

اسید کوجیک

فواید اسید کوجیک برای پوست

اثر ضد پیری پوست

کوجیک اسید ملاسما را درمان می کند

کاهش و درمان جای جوش و زخم های پوستی

فواید ضد قارچی 

اثرات ضد باکتریایی

 

عوارض جانبی و خطرات

متخصصان و کارشناسان معتقدند که باید از غلظت کمتر از 1 درصد این اسید برای مقاصد آرایشی و بهداشتی استفاده شود. با این حال، بعضی افراد ممکن است در صورت استفاده از این غلظت نیز عوارض جانبی یا خطرات استفاده از آن را احساس کنند. اداره غذا و دارو آمریکا و همچنین وزارت بهداشت ایران بر روی محصولات بهداشتی و آرایشی نظارت کاملی دارد. بنابراین سعی کنید از محصولاتی استفاده کنید که تایید این دو مرکز را داشته باشد.
درماتیت تماسی شایع ترین عارضه جانبی استفاده از این اسید روی پوست است. این اختلال می تواند خود را با ایجاد علائم زیر نشان دهد:

قرمزی
سوزش
خارش
بثورات پوستی
تورم پوست
درد و ناراحتی

توضیحات تکمیلی

وزن 10 گرم

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اسید کوجیک (10 گرم)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *