روغن زیتون بدون بو (100 گرم)

(2 بررسی مشتری)

۳۵,۰۰۰ تومان

موجود

مجموع کل:
عدد

توضیحات

روغن زیتون بدون بو

در وزن 200 گرم

مناسب جهت استفاده در ساخت صابون، شامپو و لوسیون های گیاهی

 

روغن زیتون

روغن زیتون از میوه زیتون استخراج می شود که در حوضه مدیترانه پرورش می یابد. این روغن حاصل فشردن زیتون است، رنگی زرد تا طلایی دارد و در پخت و پز، سرخ کردن و غذاهای سرد نظیر سالاد کاربرد دارد. همچنین در لوازم آرایشی و دارویی و صابون و نیز به عنوان سوخت استفاده می شود.

زیتون از دیرباز جز غذاهای اصلی مردم مدیترانه بوده و از ۸ هزار سال قبل از میلاد مسیح کشت می شده است. اصلی ترین تولید کنندگان روغن زیتون در جهان، اسپانیا، ایتالیا، تونس، یونان و ترکیه هستند. سرانه مصرف این روغن در یونان بیشتر است و پس از آن ایتالیا و اسپانیا قرار دارند.

 

فواید و مضرات روغن زیتون برای پوست صورت

برخی از آنتی اکسیدان های قوی مانند اسکوالن و اسید اولئیک در روغن زیتون وجود دارد که از پوست در برابر پیری زودرس به خوبی محافظت می کند. پیری پوست توسط رادیکال های آزاد ایجاد می شود و روغن زیتون به مبارزه با اثرات مضر آن به بدن بسیار کمک می کند.

وقتی نوبت به پاک کردن آرایش‌ های سرسخت مبتنی بر موم، خط چشم‌ ها و ریمل ‌های ضد آب می ‌رسد، اکثر پاک‌ کننده ‌های آرایش یا شکست می‌ خورند یا به قسمت ‌های ظریف صورت شما مانند چشم ‌ها و ناحیه اطراف آن آسیب می ‌زنند. روغن زیتون برای پاک کردن آرایش های سخت بدون ایجاد هیچ گونه تحریکی بسیار مفید است. این روغن به طور فزاینده ای به عنوان پاک کننده آرایش توسط افراد استفاده می شود و واقعا موثر است.

روغن زیتون حاوی اسیدهای چرب است و از این رو می توان از آن به عنوان مرطوب کننده صورت استفاده کرد. این روغن پوست را آبرسانی می کند، آن را درخشان می کند و حتی در آب و هوای سخت پوست را انعطاف پذیر نگه می دارد.

توضیحات تکمیلی

وزن 100 گرم

2 دیدگاه برای روغن زیتون بدون بو (100 گرم)

  1. حوری طاهری (خریدار محصول)

  2. حوری صانعی طاهری (خریدار محصول)

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *