سدیم لاکتات (40 گرم)

(1 بررسی مشتری)

۲۹,۰۰۰ تومان

موجود

مجموع کل:
عدد

توضیحات

سدیم لاکتات

در بسته بندی 40 گرمی

سدیم لاکتات به عنوان نرم کننده، مرطوب کننده، عامل بافری، آنتی اکسیدان و یا عامل هم افزا در آنتی اکسیدان ها، امولسیفایر، تنظیم کننده اسیدیته، طعم دهنده و افزایش جذب امولسیون ها و کاهش حالت روغنی امولسیون ها به کار می رود. سدیم لاکتات در محصولات مراقبت شخصی و آرایشی و بهداشتی، محصولات پوست و مو، صنایع نوشیدنی و غذایی استفاده می شود.

لاکتات سدیم در محصولات آرایشی و بهداشتی، به ویژه شامپوها و پاک کننده‌های مایع، به عنوان ماده نگهدارنده، مواد بافر، کنترل‌کننده pH و عامل لایه بردار مشاهده می‌شود.یک ماده نگهدارنده و بافر، گاهی اوقات لایه‌بردار ، از کاربردهای سدیم لاکتات در محصولات آرایشی و بهداشتی است.

افزودن سدیم لاکتات به آب سرد در فرآیند تولید صابون باعث می شود که زمان انتظار برای قالب بندی صابون کوتاه تر شود و صابون های سخت تر و با دوام طولانی تر شکل بگیرد.

توضیحات تکمیلی

وزن 40 گرم

1 دیدگاه برای سدیم لاکتات (40 گرم)

  1. امیرمهدی ستایش (خریدار محصول)

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *