سدیم PCA – (20 گرم)

(دیدگاه کاربر 1)

۲۹,۰۰۰ تومان

موجود

x

توضیحات

سدیمpca

سدیم پی سی ای با وجود نام ناآشنایی که دارد، یکی از مواد طبیعی موجود در پوست انسان است و ۱۲ درصد از عوامل طبیعی مرطوب کننده پوست را تشکیل می‌دهد.

Sodium PCA ماده‌ای بی‌رنگ و بی‌بو است که در آب حل می‌شود و دارای فواید بسیاری برای حفظ و ارتقای سلامت پوست است، به همین دلیل در بسیاری محصولات آرایشی و بهداشتی برتر به کار می‌رود.

سدیم PCA

فواید سدیمpca

1) خاصیت جذب رطوبت
2) خاصیت ضد پیری
 3) درمان اگزما
) 4محافظت از سد پوستی
5) کنترل التهاب
6) مراقبت از مو
عوارض جانبی و خطرات سدیم پی سی ای

گزارش‌های مجله بین‌المللی سم‌شناسی نشان می‌دهد که سدیم پی سی ای برای استفاده در محصولات مراقبت از پوست بی‌خطر است. سدیم PCA یک عنصر غیرحساس است و به‌طورکلی پوست شما را تحریک نمی‌کند. همچنین ممکن است بر روی انواع پوست به‌خوبی کار کند. در واقع عوارض جانبی سدیم PCA خیلی ناچیز است.

سدیم پی سی ای به‌صورت موضعی به عمق پوست نفوذ نمی‌کند. بااین‌حال، نباید آن را با محصولات آرایشی یا مراقبت از پوست حاوی مواد نیتروزکننده مخلوط کرد، زیرا این دو می‌توانند واکنش داده و مواد سرطان‌زا تولید کنند.

سدیم PCA یک ماده مؤثر مراقبت از پوست است. این به حفظ سطح رطوبت پوست کمک می‌کند. این ماده غیر کو مدون از تقریباً برای انواع پوست مناسب است، مگر اینکه به آن حساسیت داشته باشید.

توضیحات تکمیلی

وزن 20 گرم

1 دیدگاه برای سدیم PCA – (20 گرم)

  1. امیرمهدی ستایش (خریدار محصول)

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *