سوربات پتاسیم (50 گرم)

۲۹,۰۰۰ تومان

موجود

x

توضیحات

سوربات پتاسیم

در وزن 50 گرم

ماده ای مناسب به عنوان نگهدارنده و محافظت کننده در محصولات آرایشی و بهداشتی

پتاسیم سوربات چیست؟

نمک پتاسیم اسید سوربیک که به پتاسیم سوربات معروف است، ماده ای پایدار است که به صورت پودری و گرانول با رنگ سفید در بازار وجود دارد. برای این نمک که قابلیت انحلال در آب بالایی دارد، خاصیت ضدمیکروبی شناسایی شده است که کاربردهای متعدد آن در صنعت نیز به خاطر همین ویژگی آن تعریف شده است.

سوربات پتاسیم

پتاسیم سوربات در محصولات آرایشی و بهداشتی

سوربات پتاسیم علاوه بر مواد غذایی در محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان یک ماده ضد میکروب و نگهدارنده ملایم به جای پارابن ها استفاده می شود. در این صنعت می توان از این ماده به عنوان ماده معطر و خوشبو نیز استفاده نمود.
با توجه به وجود ادعا مبنی بر خطرناک بودن ترکیبات شیمیایی برای سلامتی، اغلب برندهای مطرح در صنعت آرایشی و بهداشتی با تولید محصولات ارگانیک و طبیعی به عدم استفاده از هرگونه مواد نگهدارنده در محصولات خود تاکید دارند. با این وجود به منظور جلوگیری از تخریب ناشی از میکروارگانیسم ها و محافظت از محصولات در برابر آلودگی ناشی از استفاده محصولات توسط مصرف کننده، وجود درصدی از مواد نگهدارنده در این گونه محصولات ضروری است.
بنابراین مواد آرایشی و بهداشتی نیز همانند مواد غذایی آلوده می شوند و درصورت استفاده، به ویژه محصولات مرتبط با چشم و پوست منجر به مشکلات قابل توجهی می شود.
ضد آفتاب
انواع مرطوب کننده
انواع کرم
شامپوها و محصولات مرتبط با مو
حاوی درصدی از ماده نگهدارنده پتاسیم سوربات هستند.
با وجود بی خطر بودن سوربات پتاسیم در موارد بسیار نادر حساسیت های پوستی نسبت به این ماده شیمیایی مشاهده شده است. با استفاده محصولات بهداشتی حاوی پتاسیم سوربات در صورت وجود حساسیت، سوزش یا ورم در پوست را ایجاد خواهد کرد .

 

توضیحات تکمیلی

وزن 50 گرم

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سوربات پتاسیم (50 گرم)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *