لسیتین سویا (50 گرم)

(دیدگاه کاربر 2)

۳۵,۰۰۰ تومان

ناموجود

توضیحات

لسیتین سویا به طور گسترده ای برای طیف وسیعی از محصولات آرایشی مانند کرم، لوسیون، صابون، شامپو و لوازم آرایشی مانند رژ لب استفاده می شود. در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی، لسیتین به عنوان نرم کننده، امولسیفایر و به عنوان یک دستگاه تقویت نفوذ عمل می کند. اگرچه لسیتین دارای حلالیت کم در آب است، اما به عنوان یک امولسیفایر عالی عمل می کند. امولسیفایر برای محصولاتی که حاوی اجزای آب و روغن هستند، مورد نیاز است. لسیتین به عنوان یک نرم کننده نیز استفاده می شود. به صورت موضعی بر روی پوست، پوست را نرم و تسکین می دهد. غلظت بالای اسیدهای چرب باعث ایجاد یک مانع بر روی پوست می شود و رطوبت را روی پوست نگه می دارد. این ویژگی باعث می شود لسیتین یک عنصر عالی برای افزودن به کرم ترمیم کننده یا برای محصولاتی که برای پوست های خشک یا آسیب دیده هستند، استفاده شود. به صورت تجاری فسفولیپیدها از لسیتین استخراج می شوند. منافع منحصر به فرد لیپیدهای غشایی به پوست باعث افزایش قابلیت های زیستی سایر مواد فعال کننده به سلول های پوستی را فراهم می کند. آنها آبرسانی، بازسازی، تسکین دهنده هستند. لیپیدهای غشایی بهترین راه طبیعی و بیولوژیکی برای امولسیون ها در لوازم آرایشی هستند. لسیتین با غلظت زیاد فسفولیپیدها در لوازم آرایشی به عنوان یک امولسیفایر ارزشمند، تثبیت کننده و نگهدارنده مورد استفاده قرار می گیرد. مزایای دیگر عبارتند از آبرسانی پوست، کاهش سوزش ناشی از سورفاکتانت های دیگر و غیر آلرژیک است و می تواند در مرطوب کننده ها، لوسیون ها، کرم های چشم، کرم های ضد آفتاب، روغن های ماساژ دهنده و صابون استفاده شود.

لسیتین همچنین می تواند به عنوان یک افزایش دهنده نفوذ طبقه بندی شود، این به این معنی است که توانایی عمیق نفوذ از طریق لایه های پوست را افزایش می دهد و نفوذ سایر مواد فعال را افزایش می دهد و همچنین باعث تهویه پوست می شود.

توضیحات تکمیلی

وزن 50 گرم

2 دیدگاه برای لسیتین سویا (50 گرم)

  1. amirshop

    بسیار عالی

  2. میقانی

    سلام. لسیتین سویا موجود خواهد شد؟

    • amirshop

      سلام و عرض ادب،
      احتمالا با توجه به سختی شرایط تامین این ماده، دیگر موجود نخواهد شد

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *