موم کارنوبا (50 گرم)

(1 بررسی مشتری)

۴۵,۰۰۰ تومان

ناموجود

توضیحات

موم کارنوبا

در بسته بندی 50 گرمی

مناسب جهت استفاده در ساخت محصولات آرایشی از جمله رژ لب و …

 

موم کارنوبا چیست؟

کارنوبا واکس که با نام موم برزیلی یا موم نخل نیز شناخته می شود ، یک موم گیاهی است که از برگ های درخت کارنوبا که بومی برزیل است بدست می آید. موم کارنوبا که به دلیل سختی و دمای ذوب بالا در بین واکس های طبیعی بسیار ارزشمند است به عنوان ماده براق کننده مواد غذایی ، سفت کننده یا ژل کننده در تعدادی از محصولات استفاده می شود.

این موم در برگ های درخت به عنوان یک لایه محافظ در برابر UV و آب عمل کرده و آنها را از آسیب دمای بالا حفظ می کند. این موم سخت و زرد رنگ است و برای استخراج آن کافی است برگ های درخت را خشک کرده و سپس بکوبید.

 

کاربردهای کارنوبا واکس در مواد آرایشی – بهداشتی

به دلیل خاصیت های ضد حساسیت ، نرم کنندگی و همچنین براقیت ، به عنوان یک ماده سازنده در بسیاری از فرمول های آرایشی و بهداشتی وجود دارد. از آن برای ضخیم شدن رژ لب ، خط چشم ، ریمل ، سایه چشم ، فونداسیون ، دئودورانت ، انواع داروهای مراقبت از پوست و ضد آفتاب استفاده می شود. این ماده بهترین گزینه برای اکثر جعبه های تنباکو یا سیگار است. این ماده براقیت بالایی ایجاد می کند که به مرور زمان از بین می رود.

این ماده ضد حساسیت ، بسیار نرم و دارای نقطه ذوب بالایی است به همین دلیل یکی از مواد ترجیحی برای افزایش قوام لوازم آرایش چشم و محصولات مراقبت از پوست است.

از موم نخل اغلب در کنار سایر مواد غلیظ کننده مانند کره کاکائو یا موم ، برای افزودن سختی به بافت یک محصول استفاده می شود. همچنین یک لایه محافظ ایجاد می کند و به پوست و مو درخشش و براقیت می بخشد.

 

 

توضیحات تکمیلی

وزن 50 گرم

1 دیدگاه برای موم کارنوبا (50 گرم)

  1. حوری طاهری (خریدار محصول)

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *