پودر سوربیتول (50 گرم)

(دیدگاه کاربر 2)

۲۸,۰۰۰ تومان

موجود

x

توضیحات

پودر سوربیتول

در بسته بندی 50 گرمی

 

سوربیتول چیست؟

سوربیتول (Sorbitol) ماده ای است که به عنوان یک ماده شیرین کننده شناخته می شود. انواع سوربیتول به صورت پودر و مایع در بازار عرضه شده و کاربرد دارد. کاربرد اصلی این ماده شیرین کننده گی است و به جای قند و شکر استفاده می شود.

انحلال پذیری سوربیتول در آب زیاد بوده و این ماده شیرین کننده به مقدار کم در اتانول نیز حل می شود. سوربیتول به نام های دیگر همچون گلوسیتول و سوربیلاکس، الکل قندی و پلی اُل هم معروف است.

سوربیتول برای پوست

یکی از خواص بسیار مهم سوربیتول حفظ رطوبت و ملین بودن آن است و همین امر باعث شده است که از آن در تولید داروهای ضد یبوست ، مواد آرایشی بهداشتی و مراقبت شخصی به صورت گسترده ای استفاده شود.

سوربیتول به کار گرفته شده در محصولات مراقبت شخصی ، وظیفه حفظ رطوبت پوست و جلوگیری از خشکی پوست را بر عهده دارد که به خوبی آن را انجام می دهد. از معمولترین کاربردهای این ترکیب می توان به استفاده در ساخت مرطوب کننده ها ، صابون حمام ، شوینده ها و پاک کننده ها اشاره کرد . جاذب رطوبت ماده ای است که قابلیت جذب رطوبت از محیط های مختلف مانند هوا را داشته و معمولا در ساختار مولکولی خود دارای چند گروه آبگریز است.

سوربیتول در محصولات  آرایشی و مراقبت از مو

سوربیتول یک الکل است. در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی، در طیف گسترده ای از محصولات از جمله لوسیون ها، شامپو بچه و محصولات مراقبت از مو استفاده می شود. یک عنصر مهم در صابون و خمیردندان است.

سوربیتول در محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان یک عامل طعم دهنده استفاده می شود.این محصول در درجه اول به عنوان یک روان کننده در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی مورد استفاده قرار می گیرد، گرچه این ماده همچنین باعث عطر، رایحه و طعم دهنده است به عنوان یک روان کننده، نیز مانع از جذب  رطوبت توسط هوا می شود، پوست را آبرسانی می کند. هنگامی که در شرایط بسیار خشک استفاده می شود، سوربیتول می تواند جایگزین رطوبت پوست شود و از خشک شدن و آسیب دیدن پوست جلوگیری کند و به علت توانایی خود برای حفظ رطوبت در ژل ها استفاده می شود.

سوربیتول در لوازم آرایشی

مصرف سوربیتول در درجه اول در لوازم آرایشی به عنوان یک رایحه دهنده، غلظت دهنده و روان کننده است . یک عامل تهویه برای پوست است، از ریزش مو جلوگیری می کند.

انتظار می رود در سال های آتی بازار سوربیتول برای استفاده از محصولات آرایشی رشد داشته باشد.

ویژگی های پودر سوربیتول برای پوست

سوربیتول به دلیل توانایی آن در ممانعت از دهیدراتاسیون، بهبود شفافیت، غلیظ شدن برخی از ژل های شفاف و کاهش احساس چربی برخی از لوسیون های پوست در لوازم آرایشی و صابون ها استفاده می شود. ویژگی های اصلی این ترکیب عبارتند از:

  • خواص مرطوب کنندگی موثر ( مانع از دست دادن رطوبت)
  • ژل ها را تثبیت می کند و شفافیت خوبی ایجاد می کند
  • دارای اثرات نرم کننده و حالت دهنده پوست است
  • می تواند از اثرات ضخیم شدن افزایش دهنده های ویسکوزیته پشتیبانی کند
  • نسبتاً در برابر اسیدها و قلیاها مقاوم است
  • پایدار در دماهای تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۶ درجه فارنهایت)

توضیحات تکمیلی

وزن 50 گرم

2 دیدگاه برای پودر سوربیتول (50 گرم)

  1. حسام محمدی (خریدار محصول)

    ۵

  2. حمیده محمدی (خریدار محصول)

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *