پودر میکا سفید (50 گرم)

(1 بررسی مشتری)

۲۴,۰۰۰ تومان

موجود

مجموع کل:
عدد

توضیحات

پودر میکا سفید

در بسته بندی 50 گرمی

مناسب برای استفاده در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی

 

پودر میکا

پودر میکا چیست؟

میکا نام گروهی از مواد معدنی است که از ورقه سیلیکات به دست می آید ۳۷ نوع وجود دارد و در گرانیت، تخته سنگ، فیلیت و شیل یافت می شود. میکا یک جامد بی رنگ و بی بو است که به راحتی تبدیل به پودر می شود. معمولاً در محیط های صنعتی به عنوان عایق الکتریکی و در تولید زونا سقفی، کاغذ دیواری، رنگ و پلاستیک استفاده می شود. به عنوان پودر، مرواریدی که آن را به یکی از اجزای رایج در لوازم آرایشی معدنی تبدیل می‌کند که جلوه‌ای براق دارد. اگرچه میکا به عنوان یک جامد بی ضرر است، پودر یا گرد و غبار آن می تواند مشکلات سلامتی کوتاه مدت و طولانی مدت ایجاد کند.

پودر میکا سبک و انعطاف پذیر است. میکا به دلیل ترکیب منحصر به فرد خواص فیزیکی، شیمیایی و حرارتی، ضریب تلفات توان کم، ثابت دی الکتریک و استحکام دی الکتریک، در صنعت برق بسیار ارزشمند است. این پودر می تواند تا ۹۰۰ درجه سانتی گراد حرارت را تحمل کند.

درخشش مرواریدی دانه های آن است که آن را در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت از پوست محبوب کرده است. در درجه اول به عنوان رنگ استفاده می شود اما همچنین یک ساینده ملایم و همچنین یک عامل ضخیم کننده و صاف کننده است. میکا به طور طبیعی منعکس کننده است و دلیل اینکه هایلایتر استخوان های ابرو را روشن می کند و سایه چشم برق می زند. شیمیدان های زیبایی آن را با سایر مواد ترکیب می کنند تا جلوه های متفاوتی ایجاد کنند. تکه های کوچکتری را می توان به پودرها اضافه کرد تا سطحی صاف تر اما روشن تر ایجاد شود.

توضیحات تکمیلی

وزن 50 گرم

1 دیدگاه برای پودر میکا سفید (50 گرم)

  1. حمیده محمدی (خریدار محصول)

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *